Hvalpe

Skrevet af Carina Wahlers.
Vi har pt ingen hvalpe og planlægger ikke hvalpe før tidligst i 2022/2023 - vi skriver ikke op til evt kommende hvalpekuld, før vi har besluttet hvem forældrene skal være - dette vil fremgå af hjemmesiden, når vi kommer dertil

329


OBS!
Når hvalpene er 7 uger, vil de blive testet, de bliver adfærds/mental testet og testet på vildt. Ud fra hvalpetesten, vores kendskab til hvalpene og samtaler med jer som hvalpekøbere, sker udvælgelsen af, hvilken hvalp I skal have. Så I får den hvalp med hjem, der passer til jeres familie og forventninger. I har selvfølgelig allerede bestemt om det skal være en han eller tæve. Vi forventer at I besøger hvalpene flere gange.
Vi går meget op i at finde den rette familie, til den rette hvalp. Vi ønsker at møde jer, inden I og vi sammen beslutter, om en hvalp fra Skovbækgaard, er det rette match.
Vi skriver ikke på venteliste før man har været til samtale og sælger ikke hvalp fordi man kan lide farven
De første 2 - 3 uger efter fødslen ønsker vi ikke besøg, derefter er I velkomne på besøg - vi har "åbent hus" for kommende hvalpe købere hver weekend, på aftalte datoer 

Jeg forventer, at I inden beslutningen om at få en hvalp i huset, har sat jer grundigt ind i hvad det vil sige og hvad det vil kræve af jer som familie de næste mange år at få en hund i huset og at I ønsker at gå til træning med jeres hund. Læs evt. herom i afsnittet "Før du køber hund" under ”Oplysninger”.

For at bevare en god sundhedsstatus hos vores afkom og race, ønsker jeg at alle hvalpe fra Kennel Skovbækgaard, bliver HD og AD fotograferet omkring 1 år`s alderen. Jeg vil arrangere en kollektiv undersøgelse af alle hvalpene.

En hvalp fra Skovbækgaard sælges med : 

DKK Købsaftale
DKK stambog
Registreret i Dansk Hunderegister
Chippet
Ormekure inden afrejse
Sundhedsattest fra dyrlægen
1. vaccine
Træningsvejledning og hvalpemappe
1/2 års medlemskab af Dansk Retriever klub*
*Gælder kun hvalpekøbere bosidende i Danmark
God præning og miljø træning 
Krav om HD og AD røntgenfotografering ved 1 år`s alderen


    
dkk-logo drk-1 golden-logo opdr-logo
Dkk DRK Golden
retriever
Opdrætter
uddannelsen