Hvalpe

Skrevet af Carina Wahlers.

Vi har pt ingen hvalpe
Vi forventer at Paiqa kommer i løbetid engang i sommer 2024 og vil der blive parret med Tego
Think Twice Until The Quiet Comes
Vi har før brugt Tego i 2022 - rigtig fine hvalpe/hunde

Hvis man er intreseret i at komme på besøg og komme på en interesse liste, skal man sende en mail med oplysninger om familie forhold, evt børn og alder, hvad man kan tilbyde en evt kommende hvalp/hund, trænings planer og egne erfaringer med hund. Vi forventer at du har sat dig ind i, hvad det vil sige at have hund og især sat dig ind i racen Golden retriever.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi sælger hvalpe til DcH, spor, jagt, markprøve eller anden hundesport
- ikke kun som familie/hygge hund

329


OBS!
Når hvalpene er 7 uger, vil de blive testet, de bliver adfærds/mental testet. Ud fra hvalpetesten, vores kendskab til hvalpene og samtaler med jer som hvalpekøbere, sker udvælgelsen af, hvilken hvalp I skal have. Så I får den hvalp med hjem, der passer til jeres familie og forventninger. I har selvfølgelig allerede bestemt om det skal være en han eller tæve. Vi forventer at I besøger hvalpene flere gange, når de er mellem 3 - 8 uger gamle
Vi går meget op i at finde den rette familie, til den rette hvalp. Vi ønsker at møde jer, inden I og vi sammen beslutter, om en hvalp fra Skovbækgaard, er det rette match.
Vi skriver ikke på venteliste før man har været til samtale og sælger ikke hvalp fordi man kan lide farven
De første 3 uger efter fødslen ønsker vi ikke besøg, derefter er I velkomne på besøg - vi har "åbent hus" for kommende hvalpe købere hver weekend, på aftalte datoer 

Jeg forventer, at I inden beslutningen om at få en hvalp i huset, har sat jer grundigt ind i hvad det vil sige og hvad det vil kræve af jer som familie de næste mange år at få en hund i huset og at I ønsker at gå til træning med jeres hund. Læs evt. herom i afsnittet "Før du køber hund" under ”Oplysninger”.

For at bevare en god sundhedsstatus hos vores afkom og race, ønsker jeg at alle hvalpe fra Kennel Skovbækgaard, bliver HD, AD og OCD røntgenfotograferet og øjenlyst omkring 1 år`s alderen. Jeg vil arrangere en kollektiv undersøgelse af alle hvalpene.

En hvalp fra Skovbækgaard sælges med : 

DKK Købsaftale
DKK stambog
Registreret i Dansk Hunderegister
Chippet
Ormekure inden afrejse
Sundhedsattest fra dyrlægen
1. vaccine
Træningsvejledning og hvalpemappe
1 år`s elektronisk medlemskab af Dansk Retriever klub*
*Gælder kun hvalpekøbere bosidende i Danmark
God præning og miljø træning 
Krav om HD, AD og OCD røntgenfotografering og øjenlysning ved 1 år`s alderen


    
dkk-logo drk-1 golden-logo opdr-logo
Dkk DRK Golden
retriever
Opdrætter
uddannelsen